Samarbeten och projekt

Vi samarbetar med olika aktörer och företag i projekt, föreläsningar och kursupplägg. Här är länkar till några av dem.

ARV_logo_RGB Vi samarbetar med Arvsfonden i projektet Inkludera mera, ett projekt där en grupp folkhögskolor vill ta på sig ansvaret att bidra till ett mer inkluderande samhälle.

Skärholmens bibliotek

STHLM logo Tillsammans med Skärholmens bibliotek, Stockholms Stad organiserar vi föreläsningar, utställningar och andra aktuella kulturhändelser.

Ska_logo_CMYK2 I samarbete med Svenska kyrkan i Skärholmen arrangerar vi föreläsningar.
NyLogga1272Vi samarrangerar kulturevenemang och seminarier tillsammans med Mitt 127.

199547_207959689233001_1297440_nPå folkhogskola.nu presenteras våra kurser och allmän information kring folkhögskolan som skolform.

studentum_se  På studentum.se presenterar vi och många andra utbildningsanordnare i Sverige sitt kursutbud.
RKSvenska Röda Korset är skolans huvudman. Vi anordnar utbildningar tillsammans och samarbetar i många olika projekt.