Lediga jobb

Vi söker en skoladministratör på 50% under 2019!

Vill du arbeta i en intressant och dynamisk miljö? Röda Korsets folkhögskola i Skärholmen sjuder av liv och mänskliga möten. Folkhögskolan erbjuder en arena för utveckling och engagemang.

Om skolan

Röda korsets folkhögskola vilar på Röda korsets grundprinciper vilket innebär att mänskliga rättigheter och allas lika värde genomsyrar skolans alla kurser. Folkhögskolan ligger i Skärholmen och har ca 170 deltagare. Vår vision är att vara en aktiv del av stadsdelens utveckling tillsammans med boende, föreningslivet och stadsdelsförvaltningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker en skoladministratör på 50% på ett vikariat under hela 2019. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande och ställa höga krav på flexibilitet och förmåga att prioritera. Arbetsuppgifterna handlar i huvudsak om studentadministration, övergripande lokalansvar, vikariesamordning, samt fakturakontering, utläggshantering och arvodesräkningar. Du har din arbetsplats i expeditionen vilket är i skolans centrum. Du kommer att ha en hel del kontakter med skolans deltagare, lärare och besökare vilket även innebär att tillhandahålla information om skolan samt en del oförutsedda arbetsuppgifter. Det kräver lyhördhet och en god samarbetsförmåga.

Formella kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av administrativt arbete

God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

Meriterande kvalifikationer

Erfarenhet av arbete i socioekonomiskt utsatta områden

Flerspråkighet

Sista ansökningsdag är 29/11 och vi ser gärna att du kan börja jobba omgående. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta rektor på folkhögskolan, Christin Bierbrier   Christin.Bierbrier@redcross.se.