SMF – Studiemotiverande folkhögskolekurs

På en SMF- kurs får du prova på hur det är att studera och samtidigt öka dina möjligheter att studera vidare.

På kursen får du lektioner varje dag, i små grupper med trivsam stämning i en social miljö. All undervisning leds av lärare som bryr sig om dig och din klass. Kursen innehåller bland annat träning i studieteknik, och har fokus på kärnämnena samhällskunskap, engelska, svenska och matematik.

En studiemotiverande kurs på folkhögskola kan få dig att hitta lusten att börja studera, eller att återuppta studier som du tidigare har avbrutit. Målet är att hitta självförtroende och motivation, och skapa en plan för framtiden.

För mer information, kontakta biträdande rektor Ulrika Sandin
ulrika.sandin@redcross.se

Här finns information på utskriftsvänlig sida.

KURSINFORMATION

Kurstid:
Löpande antagning från 24/8 2020.
Studierna är på heltid och är studiemedelsberättigande.

Lektioner:
måndag till torsdag  09.00-14.50
fredag klockan 09.00-11.30

Anmälan och antagning:
Löpande antagning
Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen om du är intresserad av att gå SMF på Röda Korsets Folkhögskola.

Kursansvarig:
Ulrika Sandin, biträdande rektor