nU ÖPPNAR VI ANSÖKAN TILL NÄSTA LÄSÅR – sÖK EN KURS IDAG!

Vill du läsa in behörighet till universitet och högskola, förbättra din svenska eller fördjupa dig i frågor som rör hållbarhet, jämlikhet, migration, dokumentärfilm och mänskliga rättigheter?

Röda Korsets folkhögskola ligger mitt i Skärholmen i Stockholm. Skolan har ett internationellt fokus och Röda Korsets grundprinciper ligger till grund för verksamheten.

Här studerar du i en trivsam urban miljö med stor öppenhet och en spännande blandning av människor med olika bakgrunder och erfarenheter. Små klasser och engagerade lärare möter dig.

plugga på folkhögskola

Grattis Maja Karlström, tidigare deltagare på kursen Dokumentär i världen på Röda Korsets folkhögskola som vann inte mindre än tre priser i årets upplaga av Stockmotions filmfestival! 

Filmen som prisats heter Street Dancers och handlar om en ung rullskridskoåkare i Uganda som med sin sport ger hopp till ungdomar i utsatta områden. Maja producerade filmen under sin tid på Röda Korsets folkhögskola då kursen reste till Uganda. Klicka på filmen för att se en intervju med Maja!

Agera utan att diskriminera
Agera utan att diskriminera är en kurs för dig som vill arbeta aktivt med bemötande, inkludering och antidiskriminering

Sök nu till vårens distanskurs på 25 %
KURSSTART 22 februari 

Läs mer och ansök här ⇒

Snart öppnar ansökan till höstens alla kurser!

Kurser

Förändra-din-värld

Med anledning av den rådande coronapandemin så kan våra kursplaner påverkas. Det kan eventuellt innebära förskjutningar i kursplanen, ändrade resmål eller förändringar för praktik. Även andra förändringar som vi idag inte vet något om kan inträffa. Vi gör allt vi kan för att påverkan ska bli så minimal som möjligt. Folkhögskolan följer de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten ger.

Det är här det händer – Följ oss!

Intresseanmälan